DESPRE NOI

   Compania"Galeria Mobilei" produce o gamă variată de mese și scaune. La noi găsiți cele mai interesante modele pentru baruri, cafenele, restaurante, preșcolari, școli și instituții medicale. Precum și balansoare pentru terase, rame de mobilier din tub metallic.


  Compania importă mese și scaune din lemn natural, crom rame, blaturi, șezlonguri și umbrele!
Înfiinţată în anul ---- în, Galeria Mobilei a început prin a lucra exclusiv la comanda, iar mai apoi s-au avîntat și spre import.

 

   Combinaţia reuşită a materialelor nobile, atenţia deosebită pentru detalii, simplitatea şi eleganţa pe care o impun sunt câteva din atuurile unei galerii impresionante, oferită din pieţe autohtone. Aceste piese de mobilier fără vârstă, adevarate obiecte de colecţie, vă mobilează şi înnobilează casa şi sufletul.
 

  Suntem unul dintre cei mai mari comercianți de mobilă, mic mobilier, tapiterie și saltele din Republica Moldova. Am servit pînă acum peste ---- de clienți. Ne bucurăm să vă putem oferi servicii de foarte bună calitate și prin intermediul Internet-ului.

 
   Acestea se adresează atît persoanelor fizice cît și juridice. Clientii noștri primesc mărfurile fie prin mijloacele proprii de transport fie prin curierii rapizi.
FILOZOFIA DE BUSINESS Am construit o afacere orientată spre servirea clientului și suntem mândri de reputația obținută, pentru serviciile noastre de o foarte bună calitate. De asemenea suntem mandri ca ne-am construit o echipă din angajații noștrii, echipa ce are aceleași valori comune cu țelurile firmei noastre: servirea ireproșabila a clienților.
Atat clienții noștrii cît și angajații noștrii sunt priorități ale obiectivelor firmei noastre.


   CE ESTE MAI USOR DECÎT SĂ VEZI, SĂ COMANZI ȘI SĂ PRIMEȘTI ACASĂ PRODUSUL?
Avînd în vedere piața cumpărăturilor online ce este în permanență creștere și clienții neîncrezători și pretențioși, am reușit de la inceput sa oferim produse și servicii de calitate superioară la prețuri competitive.
Clientii noștri sînt atît persoane fizice cît și juridice. Persoanele fizice fac parte din oamenii ocupați ce nu au timp la dispoziție, dar doresc produse de bună calitate. Aceștea preferă să comande online și să primeasca produsele acasă, fara nici un efort.

PARTENERI